Systeemcamera

Hier lees je de cameratesten die het team van Spadabble voor je heeft uitgevoerd. Bij het uitvoeren van de testen hebben wij gekeken naar de body, het prestatievermogen, de beeldkwaliteit en de eigenschappen. Aan de hand van onze bevindingen hebben wij iedere camera een totale score gegeven. Deze camera’s behoren weer tot de vijf beste systeemcamera’s van dit moment.

Ben je van plan om een (nieuwe) systeemcamera aan te schaffen? Dan is het absoluut een aanrader om deze reviews te lezen. Door dit te doen, kom je erachter welke camera nu echt bij jou past en welke juist niet. Lees de reviews en maak je keuze!

 
Wat is een systeemcamera en nog belangrijker, wat is de beste systeemcamera van 2017 om te kopen? In onze systeemcamera test geven wij antwoord op deze vragen, ook kijken we naar de beste systeemcamera met wifi en welke systeemcamera’s het best bestand zijn tegen de weerselementen. Bekijk onze top 5 voor de beste ...

BONUS: Download deze Gratis PDF Checklist met 5 nuttige tips die jou helpt een goede keuze te maken voordat je een systeemcamera koopt.

Lees Verder

De Olympus OM-D-E-M10 Mark ii is het vijfde model uit de OM-D-serie. Ruim twee jaar geleden verscheen de OM-D E-M10 op de markt. Met het uitbrengen van de OM-D E-M10 Mark II heeft dit model een flinke upgrade ondergaan. Wil je meer weten over onze bevindingen? Lees dan hieronder verder de Olympus OM-D E-M10 II Review.
...

Lees Verder

0
reacties

Met de comeback van de befaamde PEN-F doet Olympus mee aan de retro-trend. Deze populaire camera werd in 1963 geïntroduceerd en nu, na ruim 53 jaar, is hij weer terug in fotoland. Natuurlijk wilden wij deze nieuwe systeemcamera graag ontdekken. Lees hieronder de Olympus Pen-f Review.

Alleen al vanwege het prachtige ...

Lees Verder

0
reacties

De afgelopen jaren heeft Sony al diverse systeemcamera’s op de markt gebracht, zoals de A6000; een van de best verkopende systeemcamera’s van nu. Met de Sony A6300, die in maart 2016 werd uitgebracht, legt Sony de lat helemaal hoog. Deze beschikt over tal van vernieuwende specificaties. Benieuwd naar de specificaties? ...

Lees Verder

0
reacties

De Canon EOS M3 is de opvolger van de M1. Deze laatstgenoemde werd in 2012 niet met heel veel enthousiasme ontvangen. Dit was vooral te wijten aan de langzame autofocus. Over de M3 hoorden wij echter veel positievere geluiden. We wilden natuurlijk weten welke verbeteringen Canon aan deze camera had uitgevoerd en hebben de ...

Lees Verder

0
reacties
Spadabble

Gratis Download: Download deze PDF Checklist met 5 nuttige tips voordat je een systeemcamera koopt.

Sla het PDF document gemakkelijk op of print voor dagelijks gebruik